Röster om Persontrafik

Vad tycker utställare och besökare om mötesplatsen för morgondagens kollektivtrafik

Vad tycker utställare och besökare om mötesplatsen för morgondagens kollektivtrafik

Nu presenterar vi moderatorerna för Persontrafik 2024

Det är nu ungefär 8 månader kvar till Persontrafik och vi är glada över att nu kunna presentera våra moderatorer för mässan. Efter att ha varit med under Persontrafik 2022 kommer Karin Klingenstierna tillbaka 2024. Vår andra moderator är Per Ankersjö som är med på Persontrafik för första gången.

Henrik Eng, Sales Director Bus, Scania Sverige

"För oss är Persontrafik en av de absolut viktigaste gemensamma samlingsplatserna för vår bransch i Sverige. Nästan alla är där; bussbolag, beställare, leverantörer, branschorganisationer med flera, vilket gör det mycket effektivt för oss att på några få dagar kunna träffa många kollegor, lyssna på många intressanta seminarier samt ta våra gemensamma projekt vidare."...

Johan Wadman, VD/CEO Svensk Kollektivtrafik/

"Persontrafik är en viktig mötesplats för våra medlemmar. De jobbar på de regionala kollektivtrafikmyndigheterna och får här chansen att ta del av det senaste i branschen, både teoretiskt på seminarierna och praktiskt ute bland utställningsmontrarna."

Sara Rhudin, Expert kollektivtrafik och särskilda persontransporter SKR

"Det är alltid givande med nätverkande och Persontrafik är ett perfekt tillfälle att träffa både nya och bekanta i branschen. Förutom mixen av seminarier som ger massa inspiration och nya idéer, så är mässgolvet fantastiskt att mingla på – det finns så mycket att titta på och prata kring."

Viktoria Wiestål, partneransvarig Samtrafiken

"För oss som ju är ett samverkansföretag är Persontrafik ett bra och viktigt tillfälle för att träffa såväl våra ägare och partners, som andra aktörer i branschen. Det utgör även en möjlighet att fånga upp nya lösningar och projekt som leder till en smartare och bättre kollektivtrafik."

Tomas Byberg VD Byberg & Nordin och ordförande Sveriges Bussföretag

"Persontrafik har med åren blivit den naturliga mötesplatsen för hela kollektivtrafiksverige. Här bokas affärsmöten och träffar med allt ifrån huvudmän till nya affärspartners. Ingen annanstans har vi så stor möjlighet att möta samtliga aktörer inom vår bransch."

Fredrik Dahlborg, Managing Director VDL

"Persontrafik ger oss och hela vår organisation möjlighet att träffa hela kollektivtrafikbranschen på ett effektivt sätt. Vi får under några intensiva dagar möjlighet att prata med operatörer, trafikhuvudmän och andra kollegor i branschen."

Pär Wik, Försäljningschef Coach Daimler Buses Sweden

"Det blir tydligt under en mässa som Persontrafik hur viktigt det är för våra kunder att kunna jämföra fordon och tjänster. Det gör att kunderna blir säkrare i sina val samt att det stärker oss som tillverkare och det ger oss värdefull feedback för fortsatt utveckling."

Georg-Maximilian Michalski, Key Account Manager INIT GmbH

"Persontrafik is a great opportuntity to meet customers and business partners from Sweden and other Nordic contries to catch up and discuss current trends in the public transport industry."

Andrea Engel, Marketing Manager INIT GmbH

"Professionalism and serenity go hand in hand here. The organization before, during and after the show is exemplary, and at the show you can exchange ideas with customers and business partners in a busy, ...

Martin Fagerberg, Sälj- och marknadschef Forsler & Stjerna Konsult AB

"Persontrafik är en självklar mötesplats där alla från branschen samlas. Det är ett ypperligt tillfälle att träffa båda nya och gamla kunder, andra företag i samma bransch och nätverk. Är man inte med på persontrafik, så finns man inte."

Stan Peeters, Nordic Sales Director Ebusco

"Persontrafik was the perfect opportunity for us to meet with operators and authorities in the public transport industry from all around Europe!" What does a meeting place like P...