Om Persontrafik

Morgondagens kollektivtrafik

Persontrafik samlar hela kollektivbranschen för att tillsammans driva utvecklingen framåt och bidra till ett hållbart samhälle. Som den ledande mötesplatsen i Norden erbjuder Persontrafik en unik möjlighet till att nätverka, kompetensutvecklas och hitta de senaste lösningarna.

Persontrafik är en gemensam arena för hela branschen där samverkan och samarbete är en viktig del. Stort fokus ligger på teknikutveckling, service, säkerhet, kombinerad mobilitet och inte minst på kollektivtrafikens bidrag till ett hållbart samhälle och en hållbar stadsutveckling. Persontrafik står för framtid och utveckling.

Ny kunskap och nyheter

I samband med Persontrafik 2024 arrangeras ett stort och kvalificerat seminarieprogram med fokus på utveckling och framtid. Alltid uppmärksammat och välbesökt. Som vanligt är Persontrafik platsen för de stora händelserna med premiärvisningar, prisutdelningar, heta debatter, temavandringar och mingel. Tre intensiva dagar fyllda av givande kontakter och nya möjligheter.

Gemensam satsning

Persontrafik 2024 arrangeras i samarbete med Sveriges viktigaste branschorganisationer och en lång rad ledande leverantörer och branschmedia som skapar alla förutsättningar för ett framgångsrikt evenemang.