Sara Rhudin, Expert kollektivtrafik och särskilda persontransporter SKR

“Det är alltid givande med nätverkande och Persontrafik är ett perfekt tillfälle att träffa både nya och bekanta i branschen. Förutom mixen av seminarier som ger massa inspiration och nya idéer, så är mässgolvet fantastiskt att mingla på – det finns så mycket att titta på och prata kring.”


Vad betyder en mötesplats som Persontrafik för er?
Det är alltid givande med nätverkande och Persontrafik är ett perfekt tillfälle att träffa både nya och bekanta i branschen. Förutom mixen av seminarier som ger massa inspiration och nya idéer, så är mässgolvet fantastiskt att mingla på – det finns så mycket att titta på och prata kring.

Hade ni en bra mässa nu senast?
Absolut! Väldigt roligt att så många prioriterade att besöka mässan, det märks att det är ett givet kollektivtrafikevent.

Några oväntade möten eller nya kontakter som stod ut från mängden?
För oss på SKR som också arrangerar skolskjuts- och färdtjänstdagar under Persontrafik, så var det väldigt glädjande att vi märkte att många ville ta del av de seminarierna. Det tyder på att skolskjuts och färdtjänst ses som viktiga transportformer som man vill veta mer om.