Martin Fagerberg, Sälj- och marknadschef Forsler & Stjerna Konsult AB

“Persontrafik är en självklar mötesplats där alla från branschen samlas. Det är ett ypperligt tillfälle att träffa båda nya och gamla kunder, andra företag i samma bransch och nätverk. Är man inte med på persontrafik, så finns man inte.”


Vad betyder en mötesplats som Persontrafik för er?
Persontrafik är en självklar mötesplats där alla från branschen samlas. Det är ett ypperligt tillfälle att träffa båda nya och gamla kunder, andra företag i samma bransch och nätverk. Är man inte med på persontrafik, så finns man inte.

Hade ni en bra mässa nu senast?

Vi hade solklart vår bästa mässupplevelse någonsin. Vi växlade upp vår ambition inför 2022 och oj vad det betalade av sig. Vi hade besökare i vår monter i stort sett non-stop.

Några oväntade möten eller nya kontakter som stod ut från mängden?
Många andra företag som var intresserade av vårt budskap och ville samarbeta med oss. Mycket kul när den privata branschen kan ta initiativ till att förbättra branschen och ge Sveriges regioner och kommuner bättre systemstöd