Pär Wik, Försäljningschef Coach Daimler Buses Sweden

“Det blir tydligt under en mässa som Persontrafik hur viktigt det är för våra kunder att kunna jämföra fordon och tjänster. Det gör att kunderna blir säkrare i sina val samt att det stärker oss som tillverkare och det ger oss värdefull feedback för fortsatt utveckling.”


Vad betyder en mötesplats som Persontrafik för er?
Det blir tydligt under en mässa som Persontrafik hur viktigt det är för våra kunder att kunna jämföra fordon och tjänster. Det gör att kunderna blir säkrare i sina val samt att det stärker oss som tillverkare och det ger oss värdefull feedback för fortsatt utveckling

Hade ni en bra mässa nu senast?
Ja, det var dessutom den första riktigt stora mötesplatsen efter Corona vilket gav ytterligare motivation.

Några oväntade möten eller nya kontakter som stod ut från mängden?
Vi passade på och presenterade mycket ny teknik som gav oss möjlighet att inleda värdefulla dialoger om framtida investeringar. Det mest intressanta var diskussioner kring framtidens hållbara drivmedel.