Scania fokuserar på det breda sortimentet och skräddarsydda lösningar för sina kunder

På Persontrafik 2024 har du möjlighet att träffa Scania Sverige AB som medverkar på mässan som en av våra utställarpartners. På Scania strävar man efter att kunna erbjuda ett brett urval av effektiva bussar av hög kvalitet och smarta tjänster som kombinerar hållbarhet och driftekonomi på allra bästa sätt

Vi har varit i kontakt med Mats Sjöström, Brand & Marketing Communications Manager på Scania Sverige AB inför deras medverkan på Persontrafik 2024

Varför väljer ni att vara med på Persontrafik?
Persontrafik är en viktig mötesplats för kollektivbranschen och ett utmärkt tillfälle för oss att träffa kunder, leverantörer, branschkollegor med flera. Jag hoppas också att vi kan vara med och bidra till en mer hållbar kollektivtrafik med vårt erbjudande. Sist men inte minst även lära oss utav de intressanta presentationer som erbjuds i seminarieprogrammet.

Vilka produkter/tjänster kommer ni att visa upp på mässan?
Vi kommer presentera både produkter och tjänster, dels i vår egen monter men även hos några av våra påbyggarpartners. Fokus kommer vara på den bredd vi erbjuder och hur vi på så sätt kan skräddarsy lösningar för våra kunder, allt för att uppnå den höga uptime våra produkter erbjuder.

Vad är era förväntningar inför Persontrafik 2024?
Det viktigaste är alla dessa möten och intressanta diskussioner vi hoppas få uppleva med besökare och utställare. Förhoppningsvis så kan dessa möten vara starten på en fortsatt dialog runt affärsmöjligheter eller projekt med våra partners. Under Persontrafik 2022 slog vi rekord i antalet besökare i vår monter, att slå det även i år vore kul!

Läs mer om Scania Sverige AB i deras digitala monter i länken nedan:
Scania Sverige AB – Persontrafik