VDL Bus & Coach visar upp nya generationens el-buss på Persontrafik

Kärnverksamheten hos VDL Bus & Coach, som kommer till Persontrafik 2024 som utställarpartner, omfattar utveckling, produktion, försäljning, eftermarknad och service av ett brett sortiment av bussar och turistbussar för kollektivtrafik. VDL Bus & Coach består av flera operativa bolag som tillsammans är verksamma på världsmarknaden. Produktionen sker i Europa. Kvalitet, säkerhet, hållbarhet, miljöhänsyn, låg energiförbrukning, komfort och låga underhållskostnader är av största vikt.

För VDL Bus & Coach att kollektivtrafiken i Norden är en mycket viktig marknad för VDL Bus & Coach och Persontrafik speglar denna marknad väl. Därför vill man visa upp sin nya generation av Citea. Det är vårt svar på morgondagens utmaningar inom kollektivtrafiken.

Med nya teknologier och ett annorlunda sätt att tänka erbjuder VDL Bus & Coach lösningar utan kompromisser. På Persontrafik 2024 är företaget stolta över att presentera sin 100 % elektriska nya generation av deras ledbuss för stadstrafik, LF-181. Utan några kompromisser vill man omforma framtidens kollektivtrafik och sitt företag.

Läs mer om VDL Bus & Coach i deras digitala monter i länken nedan:
VDL Bus & Coach – Persontrafik