Välkommen på branschfest 6 november

Missa inte den traditionsenliga branschfesten som i vanlig ordning arrangeras i anslutning till Persontrafik! Här bjuds det på en kväll med middag, mingel och fantastisk underhållning.

Onsdagen 6 november så kommer den klassiska branschfesten att arrangeras i anslutning till Persontrafik. Här får du som medverkande ta del av mingel, middag och fantastisk underhållning. I år är inte riktigt som andra år då Persontrafik dessutom fyller 30 år vilket naturligtvis ska firas lite extra!

Efter att mässan stängt för dagen rör vi oss mot kongresshallen där det kl 18:30 bjuds på fördrink innan vi tar plats inne i hallen. Här blir det en tre-rättersmiddag där även alkoholfri dryck inkluderas och för dig som önskar annan dryck så går det att köpa på plats.

Utöver en självklar mötesplats för hela kollektivtrafiksbranschen så har vi under de senaste 30 åren, under 90- och 2000-talet, fått ta del av några av tidernas största musikfenomen. Detta får vi återuppleva tillsammans Gala Entertainment som under middagen framför showen “This is the way”. En show som är full av de största danshitsen och odödliga klassiker hela vägen från 90-talet till idag.

Sveriges Bussföretag kommer även att dela ut Guldbältet för bästa bälteskampanj. Detta är ett pris som har som syfte att öka medvetenheten i att använda bälte i buss, men också att lyfta de goda exempel som tagits fram under det gångna året.

Eftermiddagen fortsätter kvällen med dans ändra fram till kl 01:00 då det slutligen är dags att ladda om batterierna för Persontrafiks sista dag.

Biljetter till Branschfesten bokar du i samband med att du registrerar dig som besökare till mässan eller när du köper dina konferensbiljetter. Boka din festbiljett via länkarna nedan.

För mässbesökare

För konferensdeltagare.

Vi ses på Svenska Mässan i Göteborg 5-7 november 2024!