Megatrender i bussbranschen på Persontrafik

Vilka är de stora globala trenderna inom bussbranschen? Svaret, eller i alla fall en del av det, kommer att presenteras på mässan Persontrafik i Göteborg i höst. Dit kommer ett av de tunga, internationella namnen i branschen, Jan Deman från Busworld Foundation. Genom sitt arbete har han har en unik internationell överblick över branschen. Busworld Foundation står bakom Busworld som arrangerar världens största bussmässa, Busworld i Bryssel, samt en rad andra bussmässor i världen.

På Persontrafik i Göteborg den 5 – 7 november kommer Jan Deman att ge en spaning av de största trenderna i bussbranschen i världen just nu. Han kommer att belysa frågor om vart branschen är på väg och vad som erbjuds passagerarna, idag och i morgon.

– De skandinaviska länderna är kända för att vara progressiva när det gäller implementering av framtidsorienterad mobilitet Därför är Persontrafik förmodligen den bästa möjliga platsen för att diskutera kommande trender inom buss- och buss system. Det ska bli ett nöje att delta i de diskussionerna på Persontrafik 2024, säger Jan Deman.

– Jan Deman har en unik samlad bild av den globala bussbranschen. Genom Busworld har han dialog med både beställare, tillverkare och bussföretag runt hela världen, ofta i ett tidigt skede i olika utvecklingsprojekt och nya marknadssatsningar. För att kunna utvecklas och möta människors behov i framtiden behöver vi hämta inspiration från goda exempel i hela världen, säger Anna Grönlund, branschchef på Sveriges Bussföretag.

Se tid och plats för Jan Demans föreläsning i länken nedan:
The three megatrends in the bus and coach market sector