Ge oss ditt seminarietips

Under Persontrafik 2024 kommer deltagarna att få tillgång till ett högaktuellt konferensprogram utformat för alla som är involverade inom kollektivtrafiken på olika sätt. Programmet utgörs av sessioner som kommer att utforska gemensamma frågeställningar, aktuella ämnen samt framtida utveckling. Här kommer det finnas utrymme för att presentera nyskapande tankar, innovativa idéer och debatt.

Lyft dina tankar: ämnesförslag och talartips sökes
Ett högklassigt konferensprogram är under utveckling och vi välkomnar dina förslag för att forma ett program som verkligen talar till behoven och intressena inom kollektivtrafikbranschen. Vi ser fram emot att höra dina önskemål och förslag på ämnen som du anser vara relevanta och inspirerande. Har du förslag på talare eller Keynote speakers som kan bidra med djup insikt och spännande perspektiv? Dela gärna med dig av dina rekommendationer!

Vi har redan börjat jobba med programmet så vänta inte med att skicka in dina förslag.

Har ni frågor rörande seminarieprogrammet kontakta gärna:
Mattias Andersson, Svensk Kollektivtrafik
mattias.andersson@svenskkollektivtrafik.se

08-452 71 39

Berit Johansson, Sveriges Bussföretag
berit.johansson@transportforetagen.se
070-595 85 23

Tack på förhand!